Sedan hösten 2024 samarbetar vi med utbildningsföretaget Effektiv Nu. De hjälper tjänstemän att arbeta smartare – inte hårdare. Målet är att deltagarna ska kunna frigöra tid och minska stress genom hållbara och effektiva arbetsmetoder.

Efter att ha brottats med arbetsrelaterad stress i flera år startade Mansur (Manne) Köyluoglu företaget Effektiv Nu 2013. Han ville hjälpa andra att hitta vägar för att både kunna leverera på jobbet och ha balans i livet mellan arbete och fritid.

Sedan dess har Effektiv Nu utbildat över 20 000 individer. Med fokus på att stärka den digitala kompetensen, framförallt inom Microsoft 365 och Gmail, erbjuder de konkreta verktyg och metoder för att hantera den digitala arbetsmiljön. Utbildningarna omfattar bland annat effektiv mailhantering, planering och strategier för att minimera avbrott. Genom att kombinera dessa verktyg med forskningsbaserade metoder hjälper de medarbetare att optimera sin tid och arbetsmiljö, minska mental belastning och nå sin fulla potential.

Syftet är att ge människor förutsättningar att växa med digitala och fysiska förändringar på arbetsplatsen, och att skapa kontroll i ett arbetsliv i ständig förändring. 

Lite statistik efter utbildningen Arbeta Smartare:*

  • Deltagarna uppskattar att de i snitt frigör 1 timme per person och dag
  • 86 % har en tom inkorg för första gången
  • 76 % har blivit bättre på att planera
  • 61 % upplever mindre stress

*Siffrorna är från 2020 fram till 2024.

Här kan du läsa mer om Effektiv Nus utbildningar och vad deras kunder tycker.